Galine
19u  Galine

Galine brak meermaals onze harten en speelt zaterdag op het thuisfront in Kortrijk. Ze wordt in hetzelfde rijtje als Oscar and the Wolf en Lana del Ray geplaatst, omdat haar ‘pop for introverts’ steeds vergezeld wordt door een strelende duistere ondertoon. Ze speelde eerder al de AB plat en nam de juryleden van de Nieuwe Lichting bij de hand alsof het niets was. Statisch blijven onder haar bezwerende stem is geen optie. Maar geen zorgen, er zullen tissues aanwezig zijn.

20u30  Elefan

Deze Brusselse patsers zijn multigetalenteerd. Met hun bewezen bekwaamheid op verschillende ‘klassieke’ muziekinstrumenten creëren ze unieke elektronische muziek. Ambient en ongedwongen, ambachtelijk en toch futuristisch, dat is wat hen typeert.

Elefan
Shore Shot
22u  Shore shot

Prepare for impact wanneer Shore Shot eraan komt! Zoals de naam doet vermoeden, vindt dit collectief zijn oorsprong aan de Belgische kust. “Op z’n Oostends” brengen de muzikanten naadloos de ritmische elementen uit funk, soul, jazz en turntablism samen. Zet daarboven de zwoele stem van zangeres Frie Maline en de crisp raps van MC Mastakush, en je krijgt de eclectische maar zeer dansbare sound waar Shore Shot z’n handtekening van maakt.

© TOMATO STORIES | Graphic design by ENontwerp | Website by MOERMAN